lauantai 8. kesäkuuta 2013

väsynyt mutta onnellinen

Voi miten voi tyttö olla näin väsynyt! Näyttää tuossa kuvassakin akka kyllä ihan siltä miltä tuntuukin. No joo, jos miettii taas viikkoa takaperin niin en ihmettele yhtään. Maanantaina aloitin kesätyöt ja siitä lähtien olenkin yrittänyt elää sellaista tasaista 9-16 elämää eli aikaisin nukkumaan ja urheilua ja terveellistä syömistä jajajaja...

Jep. Ei ihan niin. Työpäivät on kyllä pääasiassa noita seitsemän tunnin putkia, mutta muuten en vielä oikein ole oppinut sisäistämään tätä työssäkäyvän elämää. Että pitäisi varmaan nukkuakin välillä eikä whatsappailla sinne puoleen kahteen, niin kuin viime yönä.

Tänään olin töiden puolesta tekemässä juttua taidekeskus Salmelan avajaisista. Julkkiksia siis, kävi käsky ylemmältä taholta, ja niitä oli sitten kova metsästys ympäri Mäntyharjua. Ja löytyi niitä kyllä myös. Onneksi.

Oon myös niin itserakas, että tyrkkään mun tän viikon nettijutut tähän alle. Käy lukemassa, jos jaksat. Printeissä tekstiä ja kuvia on aina enempi, mutta tää on tätä nykyaikaa tää verkkokirjottelu.

Virallinen anteeksipyyntö
Salmelassa uskotaan vilkkaaseen kesään
Lupa keskeneräisyydelle
Taiteilijat saapuivat Salmelaan
Kiinnostava keskeneräisyys
Salmelan avajaisissa hellettä ja julkkiksia

Ai niin ja hah! Kuunnelkaa tää! Mun eka läpimeno ja luonnollisesti, Suomipopilla.

Nyt koisaa. Tai jotain. Huomenna töihin. Rakastan tätä työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti